Select Page

El projecte ‘Talent Promoció’ donarà suport a 11 artistes emergents

El passat divendres 31 de maig, es va donar el tret de sortida al Talent Promoció, un projecte creat per l’Àrea de Joventut del Consell Comarcal del Gironès, amb la col·laboració de l’Oficina Jove del Gironès i dels municipis de la comarca.

El projecte es va inaugurar el mateix 31 de maig al Centre Cultural Sala Galà de Cassà de la Selva, on s’acolliran les primeres exposicions. Una mostra conjunta de les artistes Berta Llenas, Linette Mensen i Azariel que es podrà visitar fins el 4 d’octubre de 2024.

El Consell Comarcal del Gironès fa una aposta ferma pels artistes joves. Ha consolidat el concurs Talent Gironès, que aquest 2024 ha comptat amb la participació de 95 joves d’arreu de la comarca. I ara, amb el Talent Promoció fa un pas més enllà per donar visibilitat als i les joves artistes, proporcionant-los diferents espais on mostrar la seva obra artística, creant així, produccions pròpies de la marca Talent Gironès arreu de la comarca. Les persones joves contractades en aquestes produccions són del Gironès, i la majoria s’havien vinculat prèviament en algun projecte artístic de les àrees de joventut de la comarca.

En aquesta primera edició, el Talent Promoció inclou tres produccions; dues en format d’exposició, a Cassà de la Selva i Bescanó, i un art –cafè, a Sarrià de Ter, on es podrà veure un espectacle conjunt amb artistes de circ, dansa i música.

En declaracions de la consellera comarcal de Joventut, Maria Sànchez i Canaleta, “el Talent Promoció és un pas endavant per poder promocionar artistes joves i fer palès el talent que té el nostre jovent al Gironès”.

Es pot consultar tota la programació del Talent Promoció al web de l’Àrea de Joventut del Consell Comarcal del Gironès www.zonajovegirones.cat.