BENVINGUTS A PAGÈS, redescobreix la nostra terra. És una acció promocional que fusiona un projecte, liderat per l’Agència Catalana de Turisme i el Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, que coordina la Fundació Alícia amb el suport dels Consells Comarcals de comarques catalanes.
Les masies de Catalunya obren les seves portes en el marc d’aquesta iniciativa perquè els visitants puguin gaudir d’un cap de setmana diferent, divertit i fet a mida. És una manera d’apropar els espais d’obrador, camp, celler o trull, de manera gratuïta, durant els dies 17, 18 i 19 de juny, a visitants i turistes de proximitat .
Celler Eccociwine a Sant Martí Vell , Un celler situat dins l’EIN Les Gavarres on elaboren vins artesans. En aquest cas es podran visitar les vinyes i realitzar un petit tast del seu vi.
Celler Pago Diana a Sant Jordi Desvalls, Un celler ubicat en una finca a la riba del Ter on elaboren vins naturals. Es podrà visitar les vinyes i també fer un petit tast del seu vi.
Tomàquets Viladasens a Viladasens, Empresa familiar dedicada a la producció de tomàquets d’alta qualitat on es podrà veure i tastar en totes les seves varietats:
Les visites gratuïtes a les explotacions agràries i ramaderes es complementen amb propostes de restauració amb el menú especial “Benvinguts a pagès” i amb paquets d’allotjament per gaudir d’un cap de setmana únic, en el cas del Gironès l’Allotjament Rural Can Guinau (Aiguaviva) i el Restaurant Ca La Maria (Llagostera).
Nota publicada, dijous 16 de juny de 2016